30.3.2015

Pääsiäiseen valmistautumista

Moikka! Kohta on pääsiäisen aika, mutta meillä alettiin jo koristelemaan tipuilla, sulilla ja virpomisvihdoilla. Itse tykkään pääsiäisestä erityisesti sen takia, koska silloin tuntuu että on aina niin värikästä. Kaikkia kauniita värejä näkyy ympäriinsä ja hauskoja tipuja.
Virpomisoksien koristelu on jotenkin jäänyt mun mieleen aina sellaisena kivana asiana, jota odottaa. Tykkään muutenkin koristella ja tehdä kaikenlaisia pikku näperryksiä joka paikkaan.
Pääsiäisenä ollaan menossa laskettelemaan Leville muutamaksi päiväksi, toivottavasti sieltä saan jotakin materiaalia. Yritän ottaa sillä pienemmällä kameralla hieman videota, mutta otan kuitenkin kunnon kamerankin mukaan. Ollaan ensin Oulussa yksi yö hotellissa ja siitä sitten jatketaan Leville. Matkalla varmaan tulee paha olo, mutta niin tulee aina kun istun autossa. En varmaan pysty edes ajamaan autoa.
Tänään alkoi koeviikon "toinen" viikko. Eli viime viikolla oli vain torstai ja perjantai. Tällä viikolla taas maanantaista torstaihin. Olen nyt selättänyt äikän kirjoituksen ja biologian kokeen. Ne on ainakin menneet ihan hyvin, pienistä ongelmista huolimatta. Vielä on jäljellä matikan, maantiedon ja englannin kokeet. Uudet kirjatkin pitäisi mennä ostamaan Helsingistä.
 



 
Meillä ei käynyt kuin yksi virpoja, ja sekin tuli perjantaina, vähän aikaisessa. Oli meillä kyllä ihan kunnon palkatkin, mutta ei se haittaa. Syönpähän itse nyt kaikki karkit.
Otin muutamia kuvia äsken tipuista. Oli aika hauska asetella niitä erilaisiin asetelmiin ja kuvailla vähän. Pienellä muokkauksella niistä tuli ihanan värikkäitä ja kirkkaita. Mikä on sinun suosikki kuvasi, laita kommentilla.
 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luethan nämä ennen kuin kysyt!
♥ Kuvaan Canon 1200D kameralla, jossa objektiiveina toimivat Canon EF 18-55mm sekä EF 75-300mm f/4-5.6 II
♥ Etsin uutta ratsastuskoulua, joten tällähetkellä en ratsasta missään
♥ Muokkaan videot Movie makerilla ja kuvat Gimpillä tai picmonkeyllä



Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän hätäile vaikka kommentisi ei näy heti.