12.2.2015

Apassionata 2015 Kultainen polku

Moikka! Tän vuoden Apassionata oli kyllä ihan huikea. En siis ollut ennen ollut näissä näytöksissä ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt. Meininki oli mahtava. Sitä vaan ei voi käsittää kuvien perusteella. En vaan ymmärrä miten ne hevoset oli niin hyvin koulutettuja ja esiintyjät oli vaan niin upeita ja kauniita.
Lähdettiin siis kello 14.30 ajamaan Hartwall areena kohti. Aikaa meillä oli aika paljon, joten ajeltiin vaan jossain ja me Tanyan kanssa vaan laulettiin kovaan ääneen. Kun aika oli kulunut, niin meijät heitettiin areenan edessä olevalle bussipysäkille ja me hypättiin siitä ulos. Oli aika tuulista ja kylmää eikä oikeen tiietty mihin ovelle pitää mennä. Ooteltiin Hesburgerin ulkopuolella, mutta lähettiin sitten valumaan alaspäin. Toisilla ovilla Tanya meni kysäsemään järjestyksenvalvojalta mistä pääsee sisään ja sitten mentiin sinne alas jonottelemaan. En oo ihan varma mitä siinä tapahtu, mutta me kai vaan käveltiin sinne jonon ensimmäisiksi. Emmä ainakaa huomannu et siin mitään jonoa ois ollukkaan.

Ooteltiin ovien avautumista ja lämmiteltiin tanssimalla, koska siellä ulkona oli oikeesti pirun kylmä. Vihdoin ne järjestyksenvalvojat tuli avaamaan ne ovet ja rynnättiin Hesburgeriin. Ostettiin siitä juustoateriat ja Tanya osti joltain tyypiltä puhelinkuoret.

Kaiken tämän jälkeen lähdettiin viimein etsimään meijän paikkoja. En oikeen osaa suunnistaa Hartwall areenalla, joten päädyttiin ensin ihan väärään sektioon, mutta nähtiin siinä samalla pari friisiä niin se oli vaan onnen potku.
Vihdoin löydettiin meidän paikat, ja minä tumpelona meinasin kaatua niihin sementti rappusiin. Onneks Tanya oli siinä ja mä vaan tarrasin siihen kiinni.
Ehin istua just penkille, kun Tanya päätti haluta mennä ostamaan sellaisen pienen ponipehmolelun. Joten lähdettiin taas etsimään erilaisia kojuja. No myynti piste löytyi nopeasti ja siinä sitten jonoteltiin kaikkien aikuisten etuillessa. Päästiin just takas istumaan, ja sitten pitikin jo lähteä vessaan, meillä oli siis limut mukana joten niitä litkittiin siinä.
Vessareissun jälkeen päästiin oikeasti istumaan meidän paikoille, jotka muuten oli tosi hyvissä paikoissa. Lavan vieressä, joten näköyhteys oli mahtava.

Istuskeltiin siinä ja vihdoin show lähti käyntiin. Nyt annan kuvien puhua puolestaan, ja muistakaa myös katsoa videot. Enjoy!







 



 
 




 



 





 






 
 
Voi ei! Varmaan yli nelkyt kuvaa tuli tähän. Mun pitää alkaa rajoittaa tätä kuvien määrää, muttaku oon vaan niin huono valitsee ku haluisin laittaa kaikki!
 

5 kommenttia:

  1. Voi ei! Ihana postaus ja upeita kuvia oot ottanu ;) Ja videot oli aikas pitkiä, mutta hyvä niin, oli kiva katsella.. tais olla hyvä meininki teil ku huutoa kuulu videol :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos!! Joo tuli siinä huudettua aika paljon, meni varmaan edessä istuvalta kuulo :D heh heh

      Poista
  2. Kiva postaus! Aikas magee laukka tolla shirellä! :D

    VastaaPoista
  3. Kumpana päivänä olitte?

    VastaaPoista

Luethan nämä ennen kuin kysyt!
♥ Kuvaan Canon 1200D kameralla, jossa objektiiveina toimivat Canon EF 18-55mm sekä EF 75-300mm f/4-5.6 II
♥ Etsin uutta ratsastuskoulua, joten tällähetkellä en ratsasta missään
♥ Muokkaan videot Movie makerilla ja kuvat Gimpillä tai picmonkeyllä



Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen, joten ethän hätäile vaikka kommentisi ei näy heti.